Kalıcı ve estetik döşemeler için, BAUMİT

Yapı malzemeleri alanında Avrupa’nın lider markalardan Baumit, her zemin için doğru ürün yaklaşımı ile geliştirdiği ürünleri ile kalıcı, dayanıklı ve estetik çözümler sunuyor. 

Baumit, iç ve dış mekanlar için geliştirdiği ve hazır fabrika karışımı olarak sunduğu Zemin Şapları, Kendinden Yayılan Zemin Şapları ve Hazır Beton ürünlerinde standart bir ürün kalitesi vaat ediyor. Baumit’in genel kullanım amacı ile geliştirdiği E225 ve E160 zemin şapları, iç ve dış mekanlarda kullanılabiliyor. C20-F5 sınıfı bir ürün olan E225, yüzer, kayar ve melez şap uygulamalarında ve herhangi bir katkı maddesi ilavesine gerek kalmaksızın uygulanabiliyor. Şap grubundaki diğer ürün E160 ise C16-F4 sınıfı bir malzeme. Makine ile uygulanabilen her iki ürün de yerden ısıtmalı döşemeler ve ıslak hacimler için kullanılabiliyor.

Baumit’in iç mekan zeminlerinde kullanılmak üzere geliştirdiği ve sektörde beğeni toplayan ürünü Kendinden Yayılan Zemin Şapı Nivello Quatro, halı, seramik veya parke gibi malzemeler için daha dayanıklı ve estetik bir şekilde döşemelere zemin hazırlıyor. Ürünün esneme kabiliyeti sayesinde yerden ısıtma sistemleriyle de başarılı sonuçlar elde edilebiliyor. Kendiliğinden çok iyi yayılma özelliğine sahip olan Nivello Quattro, 20 mm’ye kalınlığa kadar uygulanabiliyor ve ürün döküldükten 3-4 saat sonra üzerinde yürünebiliyor. Oluşturduğu homojen üst yüzey ve “sıfır” çatlakla 72 saat içerisinde üzerine döşeme yapılmasına olanak sağlıyor. Kendiliğinden yayılan kalsiyum sülfat bazlı ve kırık beyaz renkte bir şap ürün olan Nivello Quatro, ayrıca eski zeminlerin renovasyonu için de son derece uygun bir ürün.

Baumit’in kullanıma Hazır Beton ürünleri Beton B20 ve Beton B30 ise sadece ev değil, bahçe uygulamalarında da kullanılabiliyor. Yüksek mukavemetli ve dona karşı dayanıklı olmalarından dolayı hem küçük hem de büyük alanlarda tercih edilebiliyor. Özellikle beton santrallerinin girmesinin sıkıntılı olduğu alanlarda, alışveriş, iş merkezi ya da konut projelerinde sıklıkla kullanılıyor. Her pakette standart kalitede ürün sunması, hazır ambalajlı olması sebebi ile kolay taşınması sayesinde kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Merdiven, taş duvar, bahçe duvarı gibi farklı alanlarda uygulama kolaylığı ile zamandan ve iş gücünden tasarruf edilebiliyor.

İşinizde yüksek performansı yakalamanız için.