Mükemmel sıvalar, daha dayanıklı duvarlar

Yapı malzemeleri alanının lider markalarından Baumit’in difüzyona açık sıva sistemleri ile daha hızlı ve sağlıklı uygulamalar yaparak, daha uzun ömür ve dayanıklılık sağlamak mümkün.

Baumit’in nefes almaya imkan veren sıva sistemleri, uygulama ve kullanım açısından konfor ve tasarruf sağlıyor. Birbiriyle uyumlu ürünler sayesinde daha uzun ömürlü ve dayanıklı duvarlar yaratılabiliyor. 

Zaman ve işçilikten tasarruf
Baumit iç ve dış yüzeyler için makine sıvaları, gaz beton, tuğla ve beton zeminlerin tamamına kolaylıkla uygulanabiliyor. Ayrıca uygulama yapılacak alana uygun tercih edilecek ürünlerde önceden serpme yapmaya gerek kalmama ya da üzerine doğrudan boya uygulayabilme gibi özellikler de bulunuyor. Üstün performanslı ürünlerin bu özellikleri sayesinde zamandan ve işçilikten tasarruf sağlanıyor. Baumit sıva sistemlerini tercih eden projeler arasında İstanbul metrosu, saygın AVM ve konut projeleri yer alıyor.  Baumit sıva ürünleri içinde özellikle Primo 1 iç mekanda kaba sıva olarak en yüksek fiyat-performans seviyesine sahip ürün olması, MPA 35L gazbeton duvarlar üzerine ön serpmesiz uygulama imkanı vermesi ile ve GlemaBrillant çimento esaslı saten macun olması sebebi ile ön plana çıkıyor. 

Sağlıklı ortamlar
Tümüyle mineral esaslı Baumit ince sıvaları, zararlı madde içermeyen ve doğal alkali özellikleri ile küflerin barınamayacağı ortamlar yaratıyor. Beyaz çimento esaslı Baumit GlemaBrillant, iç ve dış mekanda sıva üzeri uygulamalar için geliştirilen bir ürün. Saten dokusu ile daha pürüzsüz yüzeyler elde edilebiliyor.  Bir diğer mineral esaslı kaplama ve düzeltme sıvası olan Baumit PerlaRoyal ise su buharı difüzyonu sağlaması, su itici özelliğe sahip olması ve çalışması kolay bir ürün. İnce sıva ve/veya boyadan önce, çimento esaslı sıvalar ve ısı yalıtım kaplamaları üzerine düzeltme katı olarak kullanılıyor. Her iki ürün de özellikle dış cephede ya da otopark gibi alanlarda, sıva katmanının üzerine düzeltme sıvası ve son kat saten macunu olarak öneriliyor. Sonrasında yine astar uygulandıktan sonra hazır dekoratif kaplama veya boya ile renklendirilebiliyor. Son kat olarak Baumit kaplama ve boyaları ile duvarlar daha renkli, sağlıklı ve konforlu bir yapı kazanıyor. Baumit Nanapor Photokat’ın fotokanaliz etkisi ile kendi kendini temizleyen dış duvarlar yaratmak; Baumit Life’in 888 renk seçeneği ile çarpıcı dış cepheler yaratmak mümkün olabiliyor.

Baumit sıva ürünlerinin kullanıldığı projelerden: 
Avrupa Florya Konakları
Tepekent Villa
Koru Florya Konakları
Greenist Park-Güneşli; 
Akbatı - Bahçeşehir
Arena Park AVM
Mall of İstanbul, 
42 Maslak AVM, vb.