Renovasyonda güvenin adı, BAUMIT

Isı yalıtımı yaptırıp binalarının enerji performansını artırarak EKB almak isteyenler için Baumit, özel bir hizmet paketi sunuyor.

Dış cephe ısı yalıtımı, binaların enerji sınıfını iyileştirmek için alınabilecek en önemli ve en ekonomik önlemlerden biri. Ancak mevcut konutlara ısı yalıtımı yaptırma kararını verirken dikkat edilmesi gereken birkaç nokta var:

  1. Dış cephe ısı yalıtımı tadilatında sistem tercih etmek.
  2. Doğru uygulama: Bir ürün ne kadar iyi olursa olsun, eğer doğru şekilde uygulanmıyorsa gerçek performansını gösteremeyecektir.
  3. Kalite Belgesi: Seçilecek ısı yalıtım sisteminin kalite normları önemlidir. Çünkü bu belge, ürünün belli testlerden geçerek kullanıcıya ulaştığını ve performansının belgelendiğini gösterir.
  4. Sistem garantisi
Profesyonellerin pek çok büyük projede (Sinpaş Altınoran, Tema İstanbul, Resim İstanbul, Ağaoğlu My Europe, vb.) tercihi olan Baumit kalitesi ve güvencesi, mevcut binaların yenileme projelerine de tecrübesini taşıyor. Baumit’in hazırlamış olduğu 15 yıl garantili Renovasyon Hizmet Paketi, bu dört önemli noktaya yanıt verirken Uygulama Sigortası, Bakım Sigortası, Eşya Hırsızlık Sigortası imkanları ile de projelere daha güvenli bir hizmet sunuyor.

Pakette sunulan Pro Isı Yalıtım Sistemi, mükemmel ve güvenilir yalıtım özelliklerini en iyi fiyat/performans oranı ile bir araya getiren ve büyük projelerde de kullanılan bir sistem. Özellikle gayrimenkul projeleri için geliştirilmiş olan Baumit Pro ile en ekonomik koruma ve maliyet bilinci sağlanıyor. Baumit’in tüm sistemlerinde olduğu gibi ETAG 004 belgesiyle CE belgeli olarak piyasaya sunulan Pro ısı yalıtım sistemi, projenin ihtiyacına göre hem EPS hem de taş yünü plakalarla oluşturulabiliyor. Avrupa Teknik Onaylarına uygun olarak verilen ETAG 004 belgesi, ısı yalıtım sistem performansının en üst seviyede olduğu garanti altına alınıyor. Doğru uygulama konusunda Baumit, bünyesinde bulunan süpervizörleri ile yapılan çalışmaları denetleyip raporlayarak ürün uygulamalarının olması gerektiği gibi yürümesini sağlıyor. Baumit süpervizörü tarafından kontrol edilen ve onaylanan uygulama ile sistem garantisi veriliyor.

Baumit’in uygulamaya yönelik hizmetlerine ek olarak sunmuş olduğu;

  • Sistem uygulaması boyunca (en fazla 6 ay) meydana gelebilecek ve 3 şahıslara verilebilecek maddi zararları kapsayan Uygulama Sigortası;
  • Çalışma bittikten sonra 2 yıl boyunca uygulama hatalarına karşı koruma kapsamında sunulan Bakım Sigortası;
  • Sistemi alan ve uygulamasını yaptıran herkesi uygulama süresince koruyan Eşya Hırsızlık Sigortası konut sahiplerinin de güven konusunda rahat olmasını sağlıyor. Baumit yine hizmet kapsamında Enerji Kimlik Belgesi’nin alımı ve binanın ısı kayıplarını gösteren Termal Kamera konularında da yardımcı oluyor. Renovasyon projelerinde konut sahipleri, İZODER’in bankalarla yürüttüğü ısı yalıtımı kredilerinden de faydalanabiliyor. Yalıtım kredilerinde, İZODER'in listesinde bulunan Uzman Uygulayıcı Firmalar’ın aracılığıyla yapılan ve İZODER tarafından onaylanan projeler değerlendiriliyor.


Baumit’den teklif almak isteyenler için:
Baumit Müşteri Hattı : 0850 480 7 480