Life Challenge 2016

Avrupa’da yılın cephesi seçiliyor, siz de fikirlerinizi bizimle paylaşın. İnternet oylamasında kazanan kişi, 2 Haziran'da Madrid'de Palacio de Cibeles'de Galería Cristal’de Life Challenge final gecesinde yer almak üzere davet edilecek. Madrid'e uçuş ve Madrid'de 4 yıldızlı muhteşem bir otelde 2 kişi için 2 gecelik konaklama kazanacak. İnternet oylaması 4 Mayıs 2016’da öğlen saat 12’de sona erecek.

Dış cephe, sadece fonksiyonel bir koruyucudan daha fazlasıdır.  Evin dış yüzüdür ve içinde yaşayan insanların tarzını yansıtır. Baumit açısından dış cephe, bir binaya malzeme, yapı, form ve renk seçimi yoluyla kendine özgü bir karakter sağlamak için bir fırsattır. Bu vizyonu desteklemek üzere Baumit, 2000 yılında Çek Cumhuriyeti’nde “Fasada Roku”,  Yılın Cephesi adlı bir yarışma açmıştır. Bu etkinliği daha sonra Slovakya, Macaristan, Polonya, Romanya, Bulgaristan ve Ukrayna da uygulamıştır. 2012 yılında Baumit “Life” projesini hayata geçirdi. Yani, Avrupa’da cepheler için en geniş renk sistemini. Bunun ardından, Baumit bir adım daha attı ve Baumit Life Challenge’i düzenledi– Avrupa Yılın Cephesi yarışması.  Baumit Life Challenge dış cepheler içinde iyinin iyisini belirlemek amacıyla düzenlenen bir yarışma olarak planlandı.   

2014 yılı Haziran ayında Viyana’da gerçekleşen ilk muhteşem etkinlikte, İspanya sürpriz yaparak tüm kategorilerde en iyi dış cephe ödüllerinde Life Challenge ödülü de dahil olmak üzere 6 ödülden 3’ünün sahibi oldu. Diğer ödülleri ise Yunanistan, Romanya ve Slovakya aldılar. Baumit, İspanya’nın başarısını onurlandırmak için, bir sonraki Life Challenge Yarışmasını Madrid'de düzenlemeye karar verdi. Ödül töreni, 2 Haziran tarihinde Palacio de Cibeles'teki Galería Cristal’de yapılacak. İç avlusunu çevreleyen dış cepheleri ile bu belediye binası, 2016 için uygun bir ortam sunuyor.
 
Etkinliğin 21’den fazla ülkeden 400 konuğun ilgisini çekmesi bekleniyor. En iyi mimarlar, yatırımcılar ve Baumit iş ortakları katılacak.  300 civarında proje, bağımsız uzmanlardan oluşan nitelikli bir heyet tarafından 6 kategoride değerlendirilecek ve ödüller bu gala etkinliğinde takdim edilecek.  Her bir kategoride ödül kazananlar, 6.666 € para ödülünün sahibi olacaklar.Bu 6 kategori aşağıdakilerden oluşuyor:

      1- Müstakil yeni bina
      2- Apartman yeni bina
      3- Konut dışı yeni bina
      4- Isı yalıtımı renovasyonu
      5- Eski eser restorasyonu
      6- Özel ödül: Tasarımı Aydınlatan Yapı Ödülü
 
Her bir kategoriden en iyi 6 cephe, 2 Haziran 2016’da Madrid’de uzman jüri tarafından kişisel olarak tekrar değerlendirilecek ve kazananlar aynı gün içinde açıklanacak.  İleride, sizleri bu yarışmanın sonuçlardan haberdar edeceğiz!
 
Tıkla – Oy Ver – Kazan

Fikirleriniz bizim için önemlidir! Dış cepheler, Avrupa’da ünlü 12 mimarından oluşan uzman bir jüri tarafından puanlanacak.Yine de, bizim için en önemlisi sizlerin fikirleri! Lütfen adaylarımıza bir göz atın ve onları değerlendirin. FENA DEĞİL – BEĞENDİM ve HARİKA seçeneklerinden birine tıklayabilirsiniz. Fotoğraf galerisinin yanında – yarışma adayları, projeler ve kullanılan Baumit ürünleri hakkında özet bilgiler bulunmaktadır. Baumit 2 farklı oylama yolu sunuyor. İsimsiz olarak oy verebilirsiniz, bu durumda kime oy verdiğinizi bilmeyecek ancak oylamada davet kazanma şansında yararlanamayacaksınız. Adınızı, adresinizi ve mesleğinizi bizimle paylaşırsanız oylamada davet kazanma şansınız bulunuyor. İnternet oylamasında kazanan kişi, 2 Haziran'da Madrid'de Palacio de Cibeles'de Galería Cristal’de Life Challenge final gecesinde yer almak üzere davet edilecek. Madrid'e uçuş ve Madrid'de 4 yıldızlı muhteşem bir otelde 2 kişi için 2 gecelik konaklama kazanacak. İnternet oylaması 4 Mayıs 2016’da öğlen saat 12’de sona erecek.

http://challenge66.baumit.com/